Goedkope zonneboiler kopen

Een goedkope zonneboiler die als beste is getest door de consumentenbond met als testoordeel een 8. Haal deze nu ook in huis !

Bekijk hier de testresultaten.

De Remeha RemaSOL 150 SE-1S Zonneboiler.

Goedkope zonneboiler kopen - Foto Remeha Sol 150 SE-1S

Remeha SOL 150SE-1S

 

 

 

Een goedkope zonneboiler kopen om de zon te gebruiken om water te verwarmen. Dat klinkt toch goed. U bespaart op uw energiekosten en helpt mee aan vermindering van de CO2 uitstoot. Ook krijgt u subsidie op zonneboilers. Zo wordt uw zonneboiler nog goedkoper.

Wat is een zonneboiler ?

Een zonneboiler bestaat uit een voorraadvat en een collector en verwarmt water door zonne-energie. In de collector zit een bepaald soort vloeistof die door het zonlicht wordt opgewarmd die daarna het water in het voorraadvat verwarmt. De collector is zeer eenvoudig op het dak te monteren en zie eruit als een dakraam. Het voorraadvat hangt u naast de combiketel.

Bespaar op de energiekosten

Met een zonneboiler kunt u tot 60 % besparen op uw energie – en natuurlijk de gaskosten. Het geld wat u investeert verdient u dus heel snel weer terug.

Vraag subsidie aan

Wilt u een goedkope zonneboiler kopen ? Vergeet dan geen subsidie aan te vragen. Hier heeft u de link naar de website om subsidie aan te vragen. U vindt hier een overzicht van alle zonneboilers die voor subsidie in aanmerking komen.

Hoeveel kunt u jaarlijks besparen?

Dat is afhankelijk van welke zonneboiler u aanschaft. Bij een kleine boiler is de besparing ongeveer 185 m3 gas per jaar. Met een grote boiler bespaart u 280 m3 gas per jaar. Met de gasprijs peil 2018 bespaart uw al gauw tussen € 114,- en € 162,- per jaar.

Voordelen zonneboiler

  • Korte terugverdientijd
  • Minder CO2 uitstoot
  • Besparen op de op energie en gasrekening
  • Tot 2000 euro subsidie
  • Hogere woningwaarde door hoger Energielabel

Goedkope zonneboiler kopen bij Solar Systemen Nederland

Solar Systemen Nederland verkoopt 2 zoneboilers die als beste getest zijn door de Consumentenbond. Bekijk hier de test.

Testresultaten

Merk en typePrijsTestoordeelInhoud opslagvat (L)Subsidie-bedrag ISDE
Remeha
RemaSOL 150SE-1S
€3245

Bestellen

8,0150€ 1046,–
Nefit
SolarLine 1-120 II
€4.345

Bestellen

7,6120€813,–

We zien dat de Remeha Sol 150 SE de winnaar is van de test met een test oordeel van een 8. Ook is deze niet zo erg duur. We kunnen deze zonneboiler dan ook van harte aan bevelen.

Een goedkope zonneboiler kopen doet u natuurlijk bij Solar Systemen Nederland.